Transalpina Winter Games 2024

23 Martie (10:00) – 24 MARTIE (16:00)

EVENIMENT : Transalpina Winter Games

LOCAȚIE : Obârșia Lotrului, Voineasa, România

OGANIZATORI : administrația pârtiilor Domeniului schiabil Transalpina-Voineasa

Transalpina Winter Games 2024
Transalpina Winter Games 2024. Sursa: Pagina Facebook a evenimentului

În timp ce mulți dintre noi privim schiatul ca pe o simplă activitate de iarnă, pentru cei pasionați este mult mai mult decât atât…

Chiar și atunci când vremea de afară pare neprietenoasă, Transalpina îți oferă oportunitatea de a trăi aceste momente de neuitat. Aici, zăpada este mai mult decât un simplu element meteorologic – este temelia aventurilor pe pârtii.

Călătoria în sine pe Transalpina, primul contact cu zăpada proaspătă, coborârea plină de adrenalina pe pârtii înzăpezite, fiecare moment devine o amintire prețioasă. În esență, sporturile de iarnă nu sunt doar despre tehnică sau viteza, ci și despre sentimentul de libertate și bucuria de a fi în mijlocul naturii.

Pe 22-23 Martie, se anunță la Domeniul Schiabil Transalpina două zile pline de concursuri, petreceri și voie bună. Transalpina Winter Games poate deveni ocazia perfectă de a vă reîncărca bateriile și de a crea amintiri noi alături de cei dragi!

PROGRAM

Sâmbătă, 23 Martie:

  • 11:00Marea Bulgăreală – O provocare distractivă pentru toți participanții, unde creativitatea și agilitatea vor fi la putere.
  • 13:00Moment Special: Live DJ Hugo Arthur – Alătură-te unei atmosfere electrizante cu semifinalistul Românii au Talent.
  • 14:00Bikini Race – Un eveniment îndrăzneț și plin de adrenalină, unde abilitățile de schi/snowboard și stilul se întâlnesc pe pârtie.
  • 15:30Premierea concursurilor de sâmbătă

Duminică, 24 Martie:

  • 11:00Cursa Costumelor – O incursiune în lumea creativității și originalității, unde costumele vor aduce un plus de culoare pe pârtie.
  • 13:00Festivitate de Premiere

Accesează Formular înscriere

Premiile vor fi acordate în funcție de criteriile prezentate de organizatori în regulamente și includ îndemânare, creativitate, autenticitate, siguranță, abilități de ski sau snowboarding, prezență scenică.

Afla mai multe pe pagina de facebook a organizatorilor: Domeniul Schiabil Transalpina sau urmărește evenimentul aici.

Ne vedem pe pârtie!

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *